The Un-Official Proxomitron Forum
Google Search page broken again - Printable Version

+- The Un-Official Proxomitron Forum (https://www.prxbx.com/forums)
+-- Forum: Proxomitron Config Sets (/forumdisplay.php?fid=43)
+--- Forum: Sidki (/forumdisplay.php?fid=44)
+--- Thread: Google Search page broken again (/showthread.php?tid=2110)



Google Search page broken again - fpout - Jul. 24, 2013 12:22 PM

Hello,

Google search page (Alternate Display) is broken again, each word producing a New Line (see picture attached)

Turning "Google Search: Alternate Display" filter gives a normal display. They once more introduced a new crap in their code !


RE: Google Search page broken again - JJoe - Jul. 24, 2013 02:37 PM

Which browser are you using? I think this might be a browser bug.

I've seen this twice, only while using CoolNovo Version 2.0.9.11 (base on Chromium 27.0.1453.110), right after updating from 2.0.8.33.

"Alternate Display" has worked since restarting CoolNovo 2.0.9.11.


RE: Google Search page broken again - fpout - Jul. 24, 2013 03:35 PM

I'm using Firefox 12.0, Sidki's set 2011-12-22rc1 - Filter = "Google Search: Alternate Display 13.05.01 (multi) [sd ku] (d.s)"

It started to be broken yesterday, and restarting Firefox doesn't ameliorate. I've restarted Firefox a dozen times with no success.

I tried these browsers, all with the same Proxo: Portable Firefox 3.019, 7.01 = display ok
Chrome 14.0.835.202 = ok

After that, I renamed the folder containing my Firefox program in order to be able to try other versions of Fox, then tried Firefox 11.0 = text is half-page wide but ok.
Tried an older copy of Fox 12 = ok.
Now, I've just restored the same nasty copy of Firefox 12, and Google search now looks ok, normal. With the same copy, without having done anything. I just changed it's folder name to "Firefox-12" then renamed it "Firefox" and it was back to normal. All that without rebooting ...

Really strange ! Computers are really lunatic, these days.

Anyhow, thanks JJoe, thanks to your advice about the browser possibly being in fault. It led me to recover a normal display.


RE: Google Search page broken again - ProxRocks - Jul. 25, 2013 02:04 PM

i have found it EXTREMELY helpful as far as Google cross-browser "uniformity" to fake a GOOGLEBOT user agent in Exc-U...


RE: Google Search page broken again - flyingbeetle - Aug. 10, 2013 10:55 AM

Hi all,

I have the exact same problem with Google Advanced Search, the Alternate Display filter of Proxomitron and Firefox for some days now. Does one of you Gurus have a solution?

Best regards
Thomas


RE: Google Search page broken again - fpout - Aug. 10, 2013 01:16 PM

I occasionnally encounter this issue again from time to time.

I dare suppose the guys at Google have change some code that meets a Firefox weakness.

The only solution I found is close Firefox and Proxo totally, and start them again. Most of the times, it works normally then.


RE: Google Search page broken again - JJoe - Aug. 10, 2013 02:30 PM

I am also seeing this again. They are using

Code:
<div class="col" style="width:0">
<div id="leftnavc"></div></div><div class="col" style="width:0">

For now, the attached filter seems to work. Forum software won't let me post it...

Ya know, if they want to say hello, they could just post. Wink


RE: Google Search page broken again - fpout - Aug. 16, 2013 11:23 AM

Happened to throw a look to this topic today (late, indeed !).
Works fine.
Thanks JJoe