Post Reply 
faulty patches ???
Mar. 28, 2015, 07:24 PM
Post: #18
RE: faulty patches ???
the cited issues were Win7 x64, GreenBrowser 6.8.015, and Opera 12.17 x64...

did not test in Pale Moon and QupZilla, i only use them when "all else fails" and i *have to* run "naked" (ie, no Proxo at all)...


my Win 7 x64 issues were basically "fixed" by telling Proxo to *NOT* use *any* SSL .dll's (but to use half-ssl so that i can still filter SSL web sites)...

since then, i've been able to integrate "patched" AHCI drivers into WinXP x64 and get it finally install and axe the [email protected] Win7 that came with the new computer...

i have not re-tested to see if i can use the the previous Proxo method (ie, using "patched" SSL .dll's and Google/YouTube "behaving")...
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 09, 2015, 09:06 PM
RE: faulty patches ??? - JJoe - Mar. 10, 2015, 03:04 AM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 10, 2015, 07:57 AM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 10, 2015, 08:27 AM
RE: faulty patches ??? - JJoe - Mar. 10, 2015, 03:18 PM
RE: faulty patches ??? - JJoe - Mar. 14, 2015, 12:07 AM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 13, 2015, 09:52 PM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 14, 2015, 01:20 PM
RE: faulty patches ??? - amy - Mar. 16, 2015, 05:17 AM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 16, 2015, 05:30 PM
RE: faulty patches ??? - amy - Mar. 17, 2015, 04:05 PM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 19, 2015, 10:30 AM
RE: faulty patches ??? - JJoe - Mar. 19, 2015, 01:38 PM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 19, 2015, 11:32 AM
RE: faulty patches ??? - JJoe - Mar. 19, 2015, 01:52 PM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 19, 2015, 04:07 PM
RE: faulty patches ??? - amy - Mar. 24, 2015, 04:57 PM
RE: faulty patches ??? - ProxRocks - Mar. 28, 2015 07:24 PM

Forum Jump: