Post Reply 
Never seen this one before
Jul. 02, 2009, 07:48 PM
Post: #1
Never seen this one before
FF 3.5 and sidki_2009-05-24.ptron on Proxomitron 4.5 j


Attached File(s)
.jpg  Udklip.JPG (Size: 65.97 KB / Downloads: 255)
Visit this user's website
Add Thank You Quote this message in a reply
Jul. 02, 2009, 08:07 PM
Post: #2
RE: Never seen this one before
Happens on all the sites I visit. Shut down and started Proxomitron again with no difference. Here is a shot visiting Google. The gif does not show up with the first left-mouse clik, but after several clicks.


Attached File(s)
.jpg  Udklip.JPG (Size: 72.84 KB / Downloads: 221)
Visit this user's website
Add Thank You Quote this message in a reply
Jul. 02, 2009, 08:10 PM
Post: #3
RE: Never seen this one before
By the way - no issuses with sidki_2009-02-13.ptron
Visit this user's website
Add Thank You Quote this message in a reply
Jul. 03, 2009, 03:00 PM (This post was last modified: Jul. 03, 2009 03:10 PM by sidki3003.)
Post: #4
RE: Never seen this one before
Looks like proxcss-general.css didn't load, for whatever reason. This CSS is responsible for menu buttons and icon (background: ... no-repeat), but not for the other menu components.

Does this only happen with Firefox 3.5 (in Vista)?

I tried to reproduce on another machine with Fx 3.5 (can't update Fx 3 here ATM), in XP, with OOB 5/24.
Works for me.

Is anyone else seeing this?
Add Thank You Quote this message in a reply
Jul. 04, 2009, 01:57 AM
Post: #5
RE: Never seen this one before
FF3.5 on XP/SP3 with 5/24 config, no problem.
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: