Old Proxomitron Forums

Proxomitron Program - discussions welcome => Questions and Answers => Topic started by: cabrero64 on August 28, 2002, 09:36:02 PM

Title: a question about HTTP headers
Post by: cabrero64 on August 28, 2002, 09:36:02 PM
well I'm doing a work in a challengue in wich i have to say to the server taht i come from a com domain and also from another Ip. My question is if some one know if i can change the remt_addr and the remt_host using the proxomitron.
thanks in advance
Title: a question about HTTP headers
Post by: hpguru on August 28, 2002, 09:43:26 PM
No but you can mislead the remote server using Jaks filters.

http://asp.flaaten.dk/pforum/topic.asp?ARCHIVE=&TOPIC_ID=539

Facing each other,
a thousand miles apart.